Om Trend Entreprise A/S

Trend Entreprise A/S er en moderne og professionel virksomhed, der beskæftiger sig med en lang række opgaver inden for kloakarbejde, Tv-inspektion, slamsugning og skadedyrsbekæmpelse i og omkring Esbjerg. Vi er fagfolk til fingerspidserne og sætter en stor ære i at udføre korrekt kvalitetsarbejde for vore kunder.

Med over 16 års erfaring, har vi de nødvendige kompetencer til at udføre stort set alle typer opgaver inden for kloak- og Tv-inspektion. Til tiden og på budgettet. Vi holder os løbende opdateret med den nyeste viden inden for vores område, og har blandt andet Danmarks mest moderne vognpark indenfor Tv-inspektion.

Trend Entreprise A/S i Esbjerg har udført strømpeforing og punktreparationer i mere end 14 år. Som noget nyt, er vi desuden begyndt med at udføre hatprofiler (Dvs. strømpeforing af grenrør).

Udover at have egen slamsuger og være aut. kloakmester og rotte- og skadedyrsbekæmper i Esbjerg, er vi også medlem af Danske Byggeri og Danske TV-inspektionsfirmaers kontrolordning (DTVK). Det er din sikkerhed for veludført arbejde.

Trend

Vores TV-bil gør klar til inspektion af en hovedledning, Ø1000.

Kontakt os for mere info

Trend AS

Vidste du at?

Trend A/S har landets mest moderne udstyr til TV inspektion og skadedyrsbekæmpelse. Læs mere

Medlem af Danske
TV-inspektionsfirmaers
Kontrolordning

Trend Enterprice & Handel

Trend A/S Kloakservice · Parkvej 146 · 6710 Esbjerg V 75 15 27 91 – 40 19 09 05  trend@trend-as.dk